Törölt nick
2009.03.07
|
|
0 0
4419
|
Ezt a véleményedet a legmesszebbmenőkig osztom!!!Ha hajlandóak vagytok visszakeresni az erdélyi képeimet akkor láthatjátok,hogy olyan tecsós óccsó tűzrakóban főztük.Hát megmondom az őszintét nekem faszénnel eddíg nem jött be!(biztos düddő vagyok hozzá,mert nem egyszer olyan íze lett a tápláléknak,hogy még a kóborkutya is otthagyta)Nos én abban a grilltökben hagyományos fával tüzelek,mert a vadkempigben eddíg még mindíg találtam tüzelőanyagot.Annyi titka van,hogy itthonról viszek 1 kosár száraz fát a begyújtáshoz,aztán amikor már rendesen ég jó az is amit a környéken találok.A másik előnye a nagy tábortűzhöz képest,hogy ebben 1 vödör fa elég a pörkűűtt elkészítéséhez!!
|
Előzmény: GPS (4395)
|
|