Szívesen máskor is :)
Sajnos csak ennyi van, ugyanis szegény MD-m aksija már eléggé a végét járja... Régóta próbálok hozzá újat szerezni.
Tudom hihetetlen, de a felvételt egy pici Thomann T-Bone ST40-es sztereó elektrét-miksivel csináltam. Nagyon alulértékelt cucc a minőségéhez képest. Jár hozzá egy kis elemes "előfok" (inkább tápegységnek nevezném), de ezt nem használom, mert az MD-felvevő ad neki tápot. Hihetetlen olcsó, 6000 Ft körül vettem még Bp-n, de már itt Londonban is láttam egy elektro-technikai boltban más márkanéven 15 Fontért... (veszek is egyet tartalékba).
Kb. 5 méternyire ültem a színpadtól, és a miksi az asztalon pihent előttem.
Nem akartam nagyon feltűnő lenni, ugyanis elég szigorúan közölték, hogy nem lehet sem kamerát, sem mobiltelefont használni a klubban... persze MD-ről nem volt szó :)
Az bezzeg nem volt gond, hogy pár bunkó vendég végigpofázta az egész műsort... Mindegy, itt minden csupa ellentmondás.
Jövő hónapban ugyanitt a Ronnie Scott's-ban PAT MARTINO feat. TONY MONACO lesz!!!
Trióban fogják nyomni Louis Tsamous dobossal. Oda már felkészültebben megyek! :)
A meghívás állandó jelleggel áll bárkinek a Hammond-társak közül, a repjegyek már nagyon olcsóak (talán még a belépő is drágább), a szállást-vendéglátást + reptéri transzfert én biztosítom, ráadásul az időpont is rugalmas, mert egy adott zenekar itt egy hétig minden este játszik, péntek-szombat kétszer is, ráadásul csütörtökönként jammelni is lehet velük.
http://forum.index.hu/EditArticle/setArticle?t=9083742#