tehtube Creative Commons License 2009.03.07 0 0 9265

Köszi, köszi!!!  Te, ez bitang jó felvétel lett! Hogy csináltad? Látom hogy a hivatkozott egy tenyérnyi minidisc felvevő. Két mikrofont dugtál bele? Hova tetted? A keverőhöz, vagy a színpad előtt volt egy asztal és ott ültél?

Na ez a zene is nagyon hiányzik itthonról. Számomra a Peddlerst idézi az eltérő hanxerelés ellenére. Nincs még? Élvezet hallgatni.

Felvevő. Nyáron a fiam csinált a Nokia N93 mobiljával pár felvételt rólam. Ledöbbentem hogy szól a hagyományos kézkamerákhoz képest. Aztán kellett neki motorra pénz, úgyhogy az enyém lett. Pl. ezt a felvételemet is csak úgy készítettem hogy leállítottam a Motion Sound tetejére a telefont és ez lett belőle. Wild Thing 

Semmi utólagos hangkorrekció. Persze egyből árukapcsolásként a képet is veszi 640/480-ban. 3×1 órát képes 2GB SHDC-re. Az eltelt pár hónap alatt nagyon sk. felvételt készítettem és mindegyiknél meglepő minőséget kaptam. Premecz M, Raphael Wr, Jon Lord concerto. Lényeg, szereti a közeli pozíciót, jól bírja, ilyenkor olyan jellegű a felvétel mint keverőből a vonaljel. Természetesen sztereó, két kis lyuk van a lencse alatt a videólámpától jobbra-balra. Egy szivacsba beszúrva áll meg :-) Csak javasolni tudom.

Előzmény: KarnEvil (9262)