Boarhunter
2009.03.07
|
|
0 0
29
|
"Építő hozzászólásokat szivesen fogadok a durva sértő megjegyzésekre nem reagálok." Pedig lesznek, ha nem osztod meg velünk a tudást. :-) Tréfát félretéve, a kedvenc és egyedüliként bevált füstölőm azt mondta, ez volt az utolsó szezonja, úgyhogy kénytelen leszek eztán magam füstölni. Első nekifutásra egy kamrát kellene építenem és ehhez jó lenne pár okosság. Gondolok itt például a magasságra és a füstelvezetésre, belső vagy külső tűzteres legyen meg ilyenek. Aztán utána jönnek a kis piszkos trükkök, hogy adott kamrához mennyi füst kell(mekkora kupac fűrészpor), folyamatos vagy pihentetős legyen pl. a sonka füstölése, hideg vagy meleg füst kell a disznósajtnak...és még sorolhatnám. De a kamra dimenzióiról tényleg írhatnál pár szót. |
Előzmény: mav275-01 (28)
|
|