Amit a bolgár rendőrségről felsoroltam az valóban gyanúsítgatás, alaptalan sejtetés.
De miért van az, hogy ha megkérdezem egy angol, vagy francia barátomat, nem tud helyből felsorolni 8-10 rendőrös, korruptos sztorit, amit itt mindeni a saját környezetéből bármikor megtesz? Neked sosem volt? Nem tudom, miért véded a mundér becsületét? Talán ny.r.őrgy vagy? Vagy mi?
A rendőrség nincs jó állapotban, függetlenül ettől a sztoritól. Nézd meg Benczekapitány életrajzát! (...pl. Farmoson tanácselnök 82-85...)
Tényleg, mélyen elhivatott ember....a közjóért dolgozik.
Egy karrierista majom, gondolom a beosztottai is így gondolják. De nézd meg a korábbi főkapitányokat! Mit csinálnak most? Gyakorlatilag beleolvadtak az alvilágba.
Valamit lehet átépítgetni, de újra felépíteni csak robbantás után lehet.
Valaki (talán te) feltételezte, hogy Blökit jól megverték egyszer a rendőrök, azért ilyen "sarkított" a véleménye róluk.
Alfredoo, lassan azt kell gondoljam, téged a franciák bántottak .
Az írásaid hőfoka lassan eléri a fent említett kollégáét.
"Mi ez, ha nem lejáratás?"
Szerinted, ha meghal a lánya vkinek, akkor tudatosan lejárat vkit v. vmit? Pont az érdekli, hogy tönkretegye (...tönkre tudja tenni?...) a Magyar Köztársaság Rendőrségének tekintélyét? (Vagy renoméját, mert szeressük az idegen szavakat)
De azt hiszem, nem folytatom, mert igencsak elbeszélünk egymás mellett ez ügyben.
A magyar rendőrt általánosságban nem támadom, mert a többségük becsületes és lelkiismeretes. Csak azt nem értem, ha egy rendőr látja a kollégáját, hogy az folyamatosan ügyeskedik, "kapcsolatokat épít", miért nem nyomja fel? Hiszen ez saját érdeke lenne? Fél? Kitől? A kollégától? Vagy a betyárbecsület tartja vissza?
És végül, biztosan a francia, angol rendőrök is hülyék, de legalább van tekintélyük. Amibe ugye a "most nem jelentem fel magát, valahogy megoldjuk" téma nem illik bele. Tudom, itt 10-ed annyit keresnek. De akkor miért megy el rendőrnek vki Magyarországon??
És fenntartom, hogy a korrupt, bűnöző rendőrök nagyon súlyos büntetést érdemelnek. Akkor egy idő múlva talán B. úr sem talál ürügyet a Testület lejáratására.