szancsiii Creative Commons License 2009.03.06 0 0 862
Zoli! Hát nem ezt írtam le neked h így csináltam? lecsavrtuk, bajlódtunk vele eleget... felhívtam a díjbekérővel kapcs az illetékest aki mindenfélét mondott mért ennyi de h mi utánanézünk h tényleg ennyi -e olyat nem lehet, mert azt ők számítják ki vhogy de hogy hogy azt szerintem még ő se tudja, meg a te fűtésedhez még a társasház egyéb fűtése is hozzámegy...  lépcsóház meg ilyenek, hát én ott nem éreztem fűtést még soha, de mindegy ... és már neharagudj de egy 40 négyzetméteres lakásra kurvasok a 30 ezer ftos fűtésszámla, ez egy újépítésű ház basszus kevés négyzetméter nekem ne mondja senki h ennek a felfűtése ennyi, ha mások máshol ugyanennyire ennek a harmadát ha fizetik.... jó annak akit ez nem b*sz földhöz...ráadásul egyre jobban bűzlően alaptalanul... meg azt mondja h vmi nincs jól beszerlelve , rossz a felfűtés, és veszteség van ebből meg abból és emiatt mi szívunk megint. azért mert ők kitalálnak a hasukra ütve egy számot aztán úgy mahinálják ahogy tudják (mert ezt az egyet tudják mahinálni, nyilván a tv számlát, elmű számlát nem, ebbe tudnak belenyúlni és bele is nyúlnak, amit az összevisza beszéd a kérdéseimre mélyen alá is támaszt plusz az, hogy sehol sem tudunk belenézni az ő számításaikba, jah és nehargadujatok de nevetséges az a gépelt számla is, amit ők csinálnak, ilyet én is tudok írni mindenkinek kicíemzve hasraütéssel), mert min tudnak mahinálni hát ezen, mi meg hol tudjuk leellenőrizni hát sehol...szal ez nevetséges... meg ez az egész ami itt van... csak a gond ...