OFF
Csak technikai kíváncsiság: azt hogy csinálod, hogy a hsz-eid más betűtípussal és -mérettel jönnek át?
A sejtetés, a mások által neked feltett kérdések sima figyelmenkívül hagyása, a történtekkel kapcsolatos véleményed, saját verziód elhallgatása, viszont mások véleményének ízekre szedése és fszé kíséretében történő elmebeteg recitálása számomra olyan összképet mutat, amely alapján eltételezem, hogy bennfentes, elmebeteg vagy a kettő együtt vagy.
Mivel ez az én véleményem, fenntartom hozzá a jogomat, sőt, még a változtatás jogát is.
A rendelkezésre álló igen kevés abszolút biztosnak tekinthető adat miatt senki nem lehet abban a helyzetben, hogy a hiányzó tetemes információ-hézagot ne valamilyen feltételezéssel, akár számodra logikátlannak vagy bizonyítatlannak tűnő ötletekkel töltse ki. Igen viszatetszőnek tartom, hogy bárkit ilyen dolgok miatt számonkérni vagy kifigurázni érzed jogosultnak saját magadat.
Viszanéztem pár másik topikot és megállapítom, hogy évekkel ezelőtt egy teljesen normális fórumozó magatartás és a másokhoz való viszonyulás jellemezte itteni ténykedésedet. Nem tudom, hogy az eltelt idő vagy bizonyos témák váltották-e ki az abszolút felsőbbségrendűséget és tévedhetetlenséget valamint az ezek alapján cinikus számonkérés jogába vetett hitedet. Nem tisztem eldönteni, mi a magyarázat rá, viszont személyes érintettségem feljogosít rá, hogy felhívjam rá figyelmedet és megkérjelek, hogy fejezd be vagy próbálj meg kulturáltan vitatkozni. Erre most kérlek meg harmadszor és eddig inkább rátettél még egy lapáttal.
O. esetleges hajnali találkozójára és látszólagos hirtelen útvonalváltoztatására vonatkozóan próbáltam néhány feltételezést leírni, amelyek semmivel nem többek, mint feltételezések. Azt adni a számba, hogy én kijelentettem, hogy a lány drogos volt vagy kurva, durva csúsztatás és inszinuáció. Még a feltételezés is feltétles módban történt, de a valószínűségek mátrixában az ismeretlen valóság-alap miatt az ilyen eshetőségeket is meg kell vizsgálni, és amennyiben nincs semmi jel rá, hogy esetleg megállhatják helyüket, hát el kell vetni mint feltételezést. Folyamatosan osztod itt az észt a szakszerű és etikus rendőri tevékenységgel kapcsolatban, de a mikéntjéről még konkrétumot nem sikerült közzétenned.
A következő sajtótájékoztató idejét firtatni is lehet sokféle stílusban és szóösszetételben megfogalmazott mondattal. A tied azt sugallata, hogy neked van róla tudomásod, és ennek fényében kérdezted.
A másik számomra sokkal világosabb példa ugyanerre, amikor visszautaltál egy korábbi hsz-edre, amiben (látszólag alap nélkül) elhintetted kérdés formájában, hogy a nyomozók már feltételezik, hogy nem is a hídról kerül O. a Dunába (elnézést a pontatlanság miatt, a lényege ez volt). Lehet, hogy csak szerencsés vagy és perceken belül eljutnak hozzád bizonyos, publikussá váló információk, nem tudom.
A tegnapi nol.hu értesülés sem terjedt el a magyar sajtóban, tehát előfordulhat, hogy a feltételezésem csak egy téves benyomás alapján alakult ki. A tévedés joga mindenkinek adott, még neked is. Ha azt gondolod magadról, hogy neked erre nincs szükséged, mert tévedhetetlen vagy, akkor valóban jobb, ha orvoshoz fordulsz.
ON
A Portside miért jobb hely kábítószer-beszerzés szempontjából? A piák mellett azt is árulnak ott?