Scavolas Creative Commons License 2009.03.06 0 0 8392
A 990-es járat Clark Ádám téri elérése miatti felvetésemre senki nem reagált -- annyira kizárt? És az is, hogy a karórájának (de bármilyen időmérőnek vagy időmértéknek, amihez viszonyított) már 2-3 perces késése is komoly csúszásokat okozhatott volna, lásd pl. a 631-es lekésését is. Amikor én pl. szembesülnék vele, hogy basszus rosszul jár az órám, akár kapkodásba is kezdenék. A 990-es buszról éppúgy lehetett tudomása, ha már rutinos éjszakázó volt, nem hiszem, hogy mindig a pesti oldalon érte a bulik vége, és a lakhelye felé a 990-es elég jónak látszik (persze, nem tudom, van-e a budai oldalon arra lejjebb valami jó éjszakai hely).
Szóval, csak annyit akartam volna jelezni ezzel a 990-es buszjárattal, hogy elvileg létezhet magyarázat rá, miért változtatott látszólag útirányt a Lánchíd felé, és sietett (vagy szaladt?) utána. Anélkül, hogy bárkivel találkozóra ment volna. Mennyi idő alatt lehet sietős tempóval átérni a Bazilikától a Clark Ádám térre (azért kérdezem mert fogalmam sincsen)?
Előzmény: O2_ (8374)