isotope
feltetelezeseim nekem is lehetnenek de azt kegyeletsertonek es hulyesegnek, hulyeskedesnek minositettetek.
esetleg ha az elmeleteket plauzabilis bizonyitekok is alatamasztanak?
az ongyilkossag az valahogyan (az en fejemben) gond nelkul megall. es a felbukkano tenyek nem nagyon gyengitik.
ongyilkossag/baleset (nem tudom hogy miert nem hiszed el hogy balesetet is el tudok fogadni) nekem akkor is elmeletem volt amikor meg nem volt kulso behatasnelkuli holttest. most van. akkor gyenguljon ez az elkepzelesem? pont azert mert nincs idegenkezusegre nyom?
vagy tegyem le a voksot hogy ket altalam ismeretlen olasz buzzancs volt es etyepetyezni ment le a partra? amikor a taskat allitolag a pillernel talaltak meg ahonnan kivalo lehetoseg van a dunaba ugrani. akar a kokorlatrol egy szep hosszut es nagyot. ujjlenyomat sincs a kokorlaton.
es meg ki fog derulni hogy a lanchidi dunaszakaszon fulladt meg es december elejere lehet datalni.
nem kellene a gyilkossagokhoz esetleg egy gyilkos is? valami zuzodas a testen, a nyakon? valami fejbeveres? ezek neked nem hianyoznak?
hat lehet hogy bennem nem veszett el jokai.
a lany menesebol, jarasabol, utvonalabol ki tud arra kovetkeztetni hogy percre szamolta (7+7 utan) a buszok erkezeseit? inkabb ugy megy mint akinek valami belso elszantsaga van. es cellal!
a papa azt allitja hogy boldog volt a lanya es egy franciaorszagi elso allast kezdett volna. erre jon a 'kiszivarogtatas' hogy az allast visszamondta. esetleg az orosz kgb befenyegette hogy mondja vissza az allast?
(de) lehet agyalni, viszont bizonyitek is kellene az agyalashoz. eloszor kellene a bizonyitek es arra kellene agyalni. mondjuk deritsd ki hogy adott idopontban 30-an tartozkodtak a lanchidon. hidd el abban a pillanatban nagyobb hitelt fogok adni arra hogy valaki belelokte.!