Nekem volt egy háromszögletű táblám + egy trafóház állvány és egy platánsor balról ami rendesen takart.
Es a masfel eves, 4-5 millios autodon nem volt casco? :-0
Na mindegy, azert egy ugyveddel felvennem a kapcsolatot. Ha sikerulne kihozni, hogy az Audi sem eppen 50-nel jott, az maris 50-50 szazalek, abbol pedig meg lehet javittatni az autot.
Kerdes, mennyire alaposan helyszineltek a rendorok, illetve megallapitottak-e mar a felelosseget.
Amikor ket eve nekem volt egy balesetem, a masik fel addig ugyeskedett, hogy kihozta 50-50-re a felelosseget, eloszor osszevissza fenyegetozott, aztan osszevissza hazudozott a rendorsegnek.
A valosag: fekezes nelkul hatulrol belemjott, az ő verzioja: hirtelen vissza akartam fordulni. A helyszineles szar volt, a rendorseg a ket ellentmondo vallomas miatt 50-50-et hozott ki. Mivel ez a bonuszbesorolasomat nem befolyasolta, az automat pedig siman meg lehetett javitani felpenzbol, nem izmoztam kulonosebben birosaggal, hercehurcaval, de "maganban" azert volt egy beszelgetesem az emberrel. Mondjuk viszonylag hamar bocsanatot kert a kellemetlensegekert...
Szoval csak mondom, hogy ebbe az iranyba is el lehet mozdulni.