képhiba Creative Commons License 2009.03.05 0 0 44772

NAPLÓ

Napló lapozása: |<<   <<   <    [1227/1227]    >   >>   >>|

Szakács Béla

2009. 03. 05. csütörtök, 10:48:24 óra

Kedves Naplóm!

Most ért véget a 10.15-ös kávézolás. Iparkodtunk mert csak 20 perces volt. Rengeteg a munkafeladat. Én pl. Fricivel kimegyek a Nyomtatványboltba és talán Helgácska is elszökik. Illetve veszek Füles újságot, hogy ebéd után legyen elfoglaltságom. Egyszóval nagy a hajsza, semmire sincs idő. Az idejét se tudom, hogy számitógépjátszást végeztünk volna. Ma megoldódott számomra egy rejtéj. Azt láttam, hogy a város pontjain pozdorjából kivágott embernagyságú alakok állnak. Eggyik reggel meg is rémültem mert nem számítottam rá, hogy szembetalálom magam egy ilyen bábuval. Na aztán Dalnokiné esztike megvilágosodott, hogy a színházban Deszka előadás van, aminek az az értelme , hogy idejen egy csomó színház és mutogatják magukat. Ezek a pozdorjaalakok meg ezt reprezentációlják. Tehát olyan ízé reklám. De ha nekem Esztike ezt nem mondja, az életvben nem jövök rá. Lesz egy másik kultura szenzáció. Jön a világhírű szovjet Moszkovoj táncegyüttes. Úgy táncolnak mint a villám, nagyon gyorsak. TV-ben láttam őket, de élőben még praktikusabbak. Sajnos a jegy ára a csillagos eget csapkodja, de gondolom felszámolták, hogy ideutazzanak és az evés-ivás igényüket is fedezni kell. Namármost elég sokan vannak a Moszojobv együttesben és ezért drága a jegy. Ha nyernék a lottón, szerintem nem sajnálnám rá a pénzt.