brumilány Creative Commons License 2009.03.04 0 0 4237
Szia Sándor!
Egy holland Home-Car-t vettünk. Elég öregecske, de egész életében egy tulajdonosa volt és nagyon vigyáztak rá. A szervízkönyve is megvan, abból tudom.
Korából eredően egy-két elöregedett kilincset és szekrényajtózárat kell majd cserélni rajta. Egyébként nagyon egyben van. Friss ropogós műszaki vizsgával hoztuk el a kereskedőtől, nem kevés pénzért. Meglepetésemre most szezonkezdetén olcsóbbakat és újabbakat lehet kapni. Nem is értem.
Viszont tudja azt, amire vágytam, két ülőgarnitúra van benne, nincs ágyazás mindennap, és fűtés is van benne, és minden működik. A vadkamperoláshoz gyárilag egy gázlámpa is be van szerelve. Meglepetésemre a gáztüzhely fölött beépített elszívó is van, az is működik. A konyhát és a nappalit egy harmonikaajtóval szét lehet választani. Még ami nagyon tetszik, hogy a pad alatt lévő tárolót (ágy alatt) nemcsak belülről, hanem kívülről is ki lehet nyitni, gondolván a sáros túrabakancsok elhelyezésére. Meg még mindenféle kis apró finomságok, ami most nem jut eszembe. Mindez 362 cm hosszon, 616 kg önsúllyal.
Már csak a zuhanyozós wc-s fürdőszoba hiányzik, de az majd a legközelebbi csigaházban!
Előzmény: caerleon (4225)