windom earle-ke Creative Commons License 2009.03.04 0 0 8196

Bloki !

A rendőrség szakszerűségéről : úgy gondolom hogy minden bizonnyal tisztában vagy az eltünések és rendkivüli haláli ügyekben szükséges azonnali intézkedésekről, amúgy a neten elérhető, illetve összeollózható.

A többi kiemelt üggyel kapcsolatban az a véleményem, hogy a szakszerűséget akkor tudom megitélni és érdemben kritizálni, ha ismerném a teljes ügyet (épp adott ügyet), mellette megfelelő jogi háttérrel és kriminalisztikai tudással rendelkezem...amúgy csak max véleményt nyílvánítok, ami akár igaz is lehet bizonyos nézőpontből, vagy akár teljesen is, de nem biztos.

Rendőrpalota ügy (Bencze inkább hallgatott volna, mint istenáldotta operatív érzékével a védett tanúkat időnek előtte látótérbe helyezte...azt már nem minősítem, hogy diplomáciai érzéke az ügyészséggel kapcsolatban nem biztos hogy nyerő volt) De Bencze nem a rendőrség, ahogy Gy. F. sem a teljes magyarság, ahogy O.V. sem volt az....

A veszprémi esetnél valóban nem a körözés a legfontosabb momentum, ahogy e topic témájában sem az ujjaidra ragadt laptop

Zsanett ügy....ügyészség nyomozó szerve nyomozta...

Etikai szabályok : ebben a konkrét topicban ha nem is kimondva de érintőlegesen mindenki érintette már valamilyen formában...de úgy gondolom, a te tájékoztatási igényeidet, ha a rendőrség teljes kőrüen kielégítené, akkor minden bizonnyal vétene az etikai szabályok ellen, nem beszélve a személyi és adatvédelmi szabályokról. 

Ismered az orosz kovácsmester meséjét ? Volt egy híres kovács nagy Oroszországban, aki megpatkolta a bolhát is....híre ment neki....vitték más országokba is.....  (én akkoriban rajzfilmen láttam) de a lényege a mesének,  a vége.

Mindegy, a Kovácsnak volt egy elhíresült mondata a végén "...

Mondjátok meg a cárnak, hogy a poroszok nem téglaporral tisztítják a puskájuk csövét..."

Ha láttad a mesét, vagy ismered akkor megérted mire gondolok...(és ebben nincs semmi sértő, sőt...)ha meg nem akkor felesleges magyaráznom.... 

Bocs a sok OFF-ért

Előzmény: bloki (8147)