Vörösboros jó estét kívánok!
Na azért látom reggel jó kérdést tettem fel,mert szinte mindenki megmozdult ráá!!
Temprás!-hát megmondom az őszintét a Te ötleted volt a legjobb!!!!Köszönöm!Amúgy ez volt a legegyszerűbb,de ebben a kombinált számítógépes világban amihez én sem értek csak felhasználó vagyok még nekem se jutott eszembe!Ez olyan volt,mint múltkor a GPS elemzése a gázról.Még az ünnepek között amikor felmerült először,hogy Propán vagy Bután néztem rá amikor ezt az egészet elmagyarázta!Akkor is rögtön kimentem és átraktam a tömlőt a másikra és múúkodott!!
Ma is úgy csináltam és igazad volt!Kimértem!Hogy ez eddíg miért nem jutott az eszembe?TEHÁT:ha ráteszem a 220-at akkor minden ami 12 v-os akkor onnatól a tranyóról kapja az áramot.A hűtő ami átkapcsolható,ha nem kapcsolok 12-tő,ha átkapcsolom 220.Akkor viszont sokkal hatásosabb.Egyszóval királysáág!!!
Szal a lényeg az,hogy nem lesz tűzijáték Se kampeszban se erdőben,mert a kapcsolófejben nem viszi be az áramot az autóba!!Húú!Pedig már azt gondoltam,hogy akár még a trolibuszvonalon is közlekedhetek ingyen...))
Patyi:én is alkuszok a kerótartóra bár nekem nem kell,de ezt jól alkudd le!Én 550 Ft-ra tartom/db!!Ha van hozzá konzol is akkor az egészér esetleg adnék 2200-őt házhozszállítással!Persze forintban..))