Isotope Creative Commons License 2009.03.04 0 0 8156
Ez a gyakran búcsúbulinak nevezett esemény Mikulás parti volt. O. is és Pier Paolo is csak karácsonyra szándékozott hazamenni, tehát még volt bő két hetük a búcsúzkodásra.
Az kocsmában történtekkel kapcs.:
A hétvégén voltam egy szül.napi bulin, egy szórakozóhelyen, ahol is megittam jó pár korsó sört (nem tudom pontosan mennyit...), de nem voltam lealjasodva, mindenre emlékszem. Arra viszont, hogy a megjelent 30-40 ismerős, barát ki és kb mikor távozott (hajnali 4-ig), nem tudnék válaszolni.
Egy ilyen fajta bulira nem jellemző az átláthatóság, sokan vannak, mindenki mással beszélget, táncol, stb, lassan fogy a tömeg, és egyszer csak záróra.
Tehát az aznap ott szórakozó fiatalok közül csak a keveset ivók vallomása szolgálhat támpontként.
Az, hogy P.P "elengedte" O.-t egyedül, nem jelent semmit. Az is lehet, hogy egy fél óra múlva vette észre a hiányát. Az pedig, hogy P.P. esetleg O. után eredt volna más úton...nem lehetetlen, de csak videó felvételekkel lehetne bizonyítani (ha volnának ilyenek).

A sajtócsönd szerintem annak lehet jele, hogy a család és az ügyvédek tudják, milyen nyomozás folyik most, és nem akarják akadályozni azt. Gondolom hasznosnak vélik a magyar rendőrség jelenlegi munkáját. Ha nem így volna, akkor mindennap 10x nyilatkozna felháborodva B. úr a francia és magyar médiának.
Előzmény: Scavolas (8155)