Toolvid Creative Commons License 2009.03.04 0 0 2210
titeket is elért a hajaskór, mint a Toolt...hajas fogta magát, s megvakarta a seggét, ránézett a borítóra, eldönötötte, hogy nem is igazán kedvel titeket, s egy kicsit megfricskázza a pöckötöket, nehogymá' olyan kurvára elszálljatok magatoktól még a végén, aztán leült a vördhöz s találomra írt valamit, ami nagyon sok albumra illik, csak épp a tiétekre nem...szerintem ilyen random szöveggenerátorral tolja, mert annyira okos kábé a mű...nemaszondom, egy kicsit túlreagáljátok, bár nyilván hajasnak kijárna már egy hejreigazítás here tájékon, mert szégyentelenül moslék, amit az az oldal művel, de azért szerintem pont emiatt nem kell felvenni ezt...suttyó tahó oldal suttyó tahó szerkesztője hányaveti és tiszteletlen módon a monitorra okádott három sort (mert megteheti, hogy dugatnám meg), amire feltehetőleg csak ő büszke, s még az anyukája sem...nem kell vele ennyire törődni, zárjátok ki, mutassatok be neki, s nézzétek más oldalak talán épebb és építőbb írásait, fel a fejjel meg ijenek, mert ahogy az én ömlengő, egyoldalú és elfogult szöveggermómból is kiderül, nagyon jó a lemez.