muz
2009.03.03
|
|
0 0
199
|
Ez a gáztpisztolyláz kicsit aggaszt azért. Írta valaki, hogy hamis biztonságérzettel sétálgatnak majd a polgárok. Csak egyetérteni tudok. Ahhoz, hogy egy fegyverrel ,legyen az gáz,gumis,éles vagy akár bodza puska meg tudd védeni magad ,kevés a birtoklás. Nem vagyok nagy szakértő de a seregben is lőttem ezzel azzal nem is keveset, majd pénzszállítóként is viszonylag sokat gyakoroltam egy kicsit még egyesületi tag is voltam. Ami arra elég volt, hogy rájöjjek a biztos kezelés titka a gyakorlásgyakorlásgyakorlás.............!!!!! Ha nem reflexből,rutinból csinálsz mindent, a fene megette. Akkor már jobb egy valamilyen spray. Ahhoz is kell lélekjelenlét de ha nem tudod használni és elveszik legalább nem ölnek meg vele. Három hete rabolták ki késsel a boltunkat, az amúgy belevaló alkalmazott csajnak szerinted eszébe jutott , hogy hol a gázspray?? Egy előagyszános(pumpás) mosbergel sem lett volna előrébb,sőt! Mondom ezt fegyverszerető emberként. de én is vadászbicskával és paprikaspray-al járok. mondjuk egy glock-ra lecserélném de ebben az országban adófizető,nagykorú,büntetlen előéletű, beszámítható,állandó lakhellyel rendelkező állampolgárként erre esélyem sincs. |
|