Törölt nick
2009.03.03
|
|
0 0
4156
|
Bocsi,hogy egész nap nem szótam,de zajlottak az események!Reggel megállt a márkatársad itt a kapu előtt:Punto.Elszakadt a sebességváltóbowden.Rendes autó,itt a ház előtt tojja össze magát.Aztán az előbb végeztem vele.Olyan jó helyen van,hogy még a kipufogórendszert is lekellett róla szednem.A bontóból (szerencsém volt)hoztam kötelet.Az új 25!Még jó,hogy lehet kapni!!
A határtól kb 120km viszont az utcsó 24 az elég fárasztó.Hegynek fel és ahogy beérsz az erdőbe nagyon komoly!Nekem 1-2 padlógáz volt az utolsó 12 km.Az a gondja,hogy nem lehet nekilendülni a sok hajtűű miatt.Na az egy kicsit hosszabb ideig tart,mint rendes úton Kb 1,5-2 óra de megéri ezt garantálom.Csodaszép minden!!!De tényleg fel kell vinni mindent ahány napra mentek,mert ha valami hiányzik akkor nem érdemes lemenni a legközelebbi faluig,mert az tényleg EGY nap!!!Víz nem kell,mert az mindíg van!SŐŐT!!Azt eddíg nem mondtam,hogy azon a vidéken gyűlik össze minden felhő ami nyugatfelől megy keletre vagy fordítva.Tehát álltalában ott esik le!Eddíg a tavalyi volt az egyetlen amikor nem láttunk esőt csak 1x.Amúgy minden évben éjjelente szakad az esőő,de reggelre eláll és kisüt a nap.Tehát napközben lehet túrázni csak néha nem árt felfelé is nézegetni.És ha jönnek a felhők akkor a lépteket szaporára kell venni,hogy időben odaérj a bódéhoz!!Egy nagyon fontos dolog van:a patakparton sohase üssél tábort,mert nem tudod mi lesz éjjel!!3 éve a heveromékat úgy elvitte a víz,hogy még azóta is helikopterrel keresik őket..))) |
Előzmény: temprás (4112)
|
|