Akkor elmondom utoljára!Nem azon vagyok kiakadva, hogy nem borulnak le előttünk vagy a lemezünk előtt az emberek!Ilyenről szó sincs!Nem sírok a zenekar megítéltsége miatt, hiszen minden interjúban azt nyilatkozom, hogy mennyire elégedett vagyok a zenekar helyzetével, mert elértünk annyit vagy még többet is, mint amit mi célul tűztünk ki magunknak és amire ez a zene hivatott.
Én az újságírók stílusát fikkantottam és a részrehajlásukat a meg nem nevezett zenekarokon példáján keresztül, de ez az egész nem a zenekarokra irányult.
És pont nem az Isten Háta Mögött-re vagy a Subscribe-ra gondoltam és aki egy kicsit is ismer, azt tudja hogy ez igaz.Jelenleg is az új IHM-et hallgatom és bizony én olyan ember vagyok, hogy ha egy zenekarban nekem unszimpatikusak az arcok, akkor azzal a zenével én nem tudok azonosulni.
De eleve ez az egész cirkusz alapvetően csak arról szólt, hogy megjelent egy cikk rólunk, amiben méltatlanul bántak velünk.Ennyi és nem több.Néztétek már a vendégkönyvet?Kilinkeltünk oda összehasonlítás képpen egy olyan negatív kritikát a lemezről, ami szerintem például korrekten meg volt írva. Mert egy negatív kritikát is lehet kulturáltan megírni és ugyanolyan fontos, mint a pozitív kritika.Szóval nem kell azt belemagyarázni ebbe az egészbe, hogy mi most meg vagyunk sértődve, mert kaptunk egy-két negatív kritikát vagy hogy mi nem vagyunk annyira sikeresek és most sír a szánk.És megint csak azt tudom mondani, hogy ha valaki egy kicsit is ismer bennünket, akkor ilyet nem állít rólunk.Ha sikeresek akarnánk lenni ,akkor nem ilyen zenét játszanánk meg tényleg úgy pörgetnénk a zenekart, ahogy azt mások teszik.Ennek a zenekarnak azonban sohasem ez volt a célja.És elég sok negatív kritikát kaptunk már ahhoz, hogy hozzá legyünk szokva, szóval nem ez a gond.Én csak a szakmai korrektség kérdését feszegettem az újságírók körében.Ennyi.De lassan kezdem kurvára megunni a magyarázkodást.