lehet, hogy úgy hangzott, mintha ezt a szemükre vetettem volna? na nem, ilyenről szó sincs. én, ha nem is rajongok, de szeretem a subricet.
de az az örök igazság, hogy a jó időben a jó helyen, azért bőven megállja a helyét. tény, hogy a subi az ország egyik legjobb koncertbandája, a bálint igazi frontember (a máté is, tulkép, de azért nem tennék egyenlőségjelet), jókat játszanak nagyon, és tényleg nem lehet azzal vádolni őket, hogy igazi emészhető, nyálas szart tolnak, ráadásul butamagyarul.
de ha valaki nem látja be azt, hogy a szinte már divatból, félvállról odamondott "budai gimis fiatalozás" jogosan szerepel a fentebb említett okokon kívül azon a listán, ami a subi sikereihez vezet, akkor nem lát jól. sztem.
tévútra vezethet, ha valaki csak magából indul ki. nem személyeskedés, inkább vitatkozom, mert azért nem hinném, hogy túl sok kortársad volt az 1000+ ember között most a pecsában.
és: ez nem kritika a subira. a subi nagyon komoly hasonlítási alap kell, hogy legyen bizonyos szempontokból egy mai magyar rockzenekarnak. ezért is írtam ide angerteáékhoz, akik nem is tudom, hogy bírják-e őket, vagy nem.