windom earle-ke Creative Commons License 2009.03.03 0 0 8128

Bloki !

A jóisten áldjon meg....most dafke, dacból míveled ezt ? Én úgy vettem észre, hogy ittennnék mindenki, vagy a jelentős többség a saját véleménye, vagy tapasztalata alapján füzi a füznivalót...ha valamit nem tud akkor kérdez.....

attól függetlenül, hogy szívemet boldogság repeszti majdnem ketté, hogy felkerülhettem "felsülési" listádra, szóval attól függetlenül nem nevezném felsülésnek, azt hogy úgy értelmeztem azt amit írtál és úgy válaszltam rá....   én nagyon de nagyon úgy érzem hogy szándékosan elbeszélsz minden mellett, bár ez a te dolgod...

egy picikét rátérve a veszprémi esetre, mindenki rágódik és hisztizik a eu-s elfogató késő, nem késő kiadásáról....azt azonban evesen gondolják, hogy a klf együtműködési és "ratifikált" megállapodások rtelmében a nyomozó hatság a társország engedélyével akár követheti is az ekövetőt  a másik országba, az más kérdés hogy milyen intézkedéseket foganatosíthat és mikor. Aki elolvassa az Eu-s elfogató parancs lényegét az rájön hogy miért kellett...és amúgy mi mindent vált még ki, ami régebben jóval hosszadalmasabban volt járható. Azt hogy a rendőrség nem mondja el, az meg érthető, mert lehet bizonyos titokköröket sértenének...de ez OFF volt....

On

amúgy meg ha szigorúan vennénk az általad felállított etikai "szabályokat" hát lehet, hogy a sajtótájékoztatkon a rendőrség csak annyit mondhatott volna hogy " dolgozunk az ügyön viszontlátásra"...

bár azzal is egyetértek, hogy a rendőrség kommunikációja hagy maga után kivánnivalót.

A laptop témában lehet lemaradtam, de még mindig nem tudom, hogy mikor került a rendőrség birtokába, vagy fogalmazzunk úgy hogy mikor tudták meg hogy van a kislánynak ?

..bár öszintén ez a laptop dolog nem is annyira érdekel, főképp hogy a törölt file-ok vissza nem állíthatóak....én inkább egy összegzett szakértői véleményre vagyok majdan akkor kiváncsi, ha publikus lesz.....  

Előzmény: bloki (8107)