Scavolas Creative Commons License 2009.03.03 0 0 8122
Az egész "prostituált-rabszolgának történt elrablás" történetben annyi ha és talán van, hogy még egyetlen épkézláb módon tálalt sztorit sem olvastam vele kapcsolatban, viszont sok olyant, amit 5 perc alatt lehetett ízekre szedni. Az egész amiatt kapott ennyire nagy visszhangot és talán favorizálást is, mert amíg nem volt meg a holttest, ezzel lehetett a lány életben való előkerülésében legnagyobb eséllyel hinni. (bár már kifejtettem, hogy ezt nem családtagok részéről elég nyakatekert vagy szintetikus racionalizálásnak találtam)

A holttest felbukkanása gyökeresen megváltoztatta ezt. Ez a teória így a legkevésbé valószínűvé vált. (Elrablói megvárták, mi lesz a sajtóvisszhang, pláne, hogy kiderüljön, kit raboltak el, majd megszeppentek, és a hamis útlevél is késlekedett, ezért pár nap elteltével úgy döntöttek, ha már a buzzadt táskát nem sikerült eltüntetni, viszont egész jó eséllyel hihető az öngyilkosság, nosza fojtsuk vízbe a lányt és erősítsünk rá az öngyilkosságra? Honnan tudhatták biztosan, hogy nem látható egyetlen kamerán sem, mi történt? Ja és mindezt a pár napos történetet úgy végig, hogy sem külső, sem belső látható sérülése nem keltkezett -- tehát még a kezét sem kötötték össze?)

Egy klasszikus elrablás még mindig beleférne, de nem tudunk zsarolásról vagy váltságdíj-követelésről, de bosszúból elkövetett indítékokról sem.

Ha nem öngyilkosság, akkor az idegenkezűséggel kapcsolatos lehetőségek, valószínűségi sorrendben, támadás-rablási kísérlet, szerelmi veszekedés/bosszú, kéjgyilkosság. De a legegyszerűbb és ezért a legvalószínűbb történet az, amelyikhez egyedül O. kellett, és semmiféle konspiráció, táskával vesződés, kamerák előli bújkálás, fogvatartás utáni vízbefojtás, stb.
Előzmény: Törölt nick (8118)