bloki, én nagyon szívesen beszélgetek, vitázom veled, ha tartod ezt a hangnemet és stílust, de a kezdetekkor sajnos nem ez volt a tapasztalatom.
Tudod, még ha így is volna, igazán jó volna, ha interaktívabb lenne a dolog, azaz, nem csak (picit önző módon) a saját kérdéseidre várnál válaszokat könyörtelen és már-már kérlelhetetlen (vagy mániákusnak látszó) hangnemben, hanem alkalomadtán a másik által tett felvetésekre, kérdésekre is érdemben megpróbálnád a saját véleményedet leírni. Szerintem ez hozzátartozik a kultúrált vita stílusához.
A (8066) alatti után időben már továbbfejtettem ezt a gondolatkört és írtam, hogy az itt már fájdalomszintig túltárgyalt kovamoszat-teszttel ezekre a fontos kérdésekre lehetséges választ kapni. Amelyeket persze mi még nem ismerünk, és lehetséges, hogy minden részletében még a nyomik sem, mert pl. O. combcsontjában találtak ugyan diatómákat, de azok sem a Lánchíd-környéki, sem a Csepel-öböl vízének flórájával nem egyeznek meg. Ilyenkor meg kell találják azt a vízmintát, amelyik a legnagyobb egyezést mutatja - erre van esély, mert manipulálatlan víz mindig nagyon jellegzetesen egyedi flórával rendelkezik a diatómákra tekintettel.
(Most abba ne is menjünk bele, hogy elvileg lehetséges fogni egy kádnyi Fertő-tavi vizet és beléfojtani valakit, majd a Dunába dobni a holttestet, ez valóban nagy bravúr volna...)
(8078) Talán érzékelted, hogy valamennyi latenciával azért én átláttam annak a jelentését, amit olyan érdekesen próbáltál emlegetni, és TALÁN, lehet valamennyi szándékosság mindabban a személyiségprofilhoz tartozó adatközlésben, ami O-ra és apjára vonatkozóan közzététetett (függetlenül attól, hogy akár 100%-ig valós lehet az alapjuk!). Abba nem mennék bele, hogy etikus v. sem ez a taktika, ui. lehet elítélendő is bizonyos szemszögből valami, ami retrospektíve a nyomozás érdekében történt. Meg persze lehetséges, amint azt említettem is egy korábbi hsz-ben, hogy valamennyi revánsként szolgált B. papa egészpályás letámadásának ellensúlyozására.
Érdekelt volna a véleményed a laptop-üggyel kapcsolatban általam írtakra, és amúgy egyébként is. Még egyszer habgsúlyoznám, hogy az interaktívitás bármely kultúrált vitának a sava-borsa.