bloki
picit szamomra erthetobben irtal igy probalok valaszolni/valaszolgatni...
ha nem foglalhatja le a szamitogepet peldaul a helyszini szemle alkalmabol akkor a szamitogep atadasa egyben vizsgalati lehetoseget is jelent. vagy pedig egyutt kellett azt az edesapaval vizsgalni. ha nincs jogszeruen a rendorseg birtokaban a szamitogep akkor csakis titkosszolgalati eszkozokkel vizsgalgathatja de az bizonyitekkent nem szolgalhat.
gondolom egyeb esetben CSAK megkerdezheti az edesapat hogy a szamitogepen talalhato e szamukra fontos, a lany megtalalasat elosegito korulmeny.
nem ertem a gondodat. ha nincs a birtokukban a szamitogep, ha nem foglalhatjak le, akkor hogyan es mit vizsgaljanak. ha birtokukban van az egyben lefoglalast is jelent es nem kerheti vissza barmikor a szamitogep tulajdonosa. az atadas egyben atvetelt es lefoglalast is jelent. mi van a torolt anyagokkal? megprobalhatja visszalllittatni? akkor mar a szamitogep kivul vagy belul SERULNI fog. pedig lehet hogy maga ophelie torolt peldaul egy megfogalmazott bucsulevelet.
szerintem nem az egyuttmukodesre kerdeztel ra, a bunugyi szervek kozott nyilvan van es meg regebben is volt egyuttmukodes. hanem a torvenyek osszehangolasara, a franciaorszagban elinditott nyomozas kotelezo magyarorszagi meginditasara kerdeztel ra. tehat hogy ebben van e jogharmonizacio. illetve kogens eljarasjog. most meg kodositesz. gratulalok!
erre az altalad emlitett beteges pocskonidazasra varom a peldaidat, foleg olyan helyzetben amikor nem valaki vonatkozo hulyesegere reagaltam. az szerinted pocskondiazas ha felteszem/feltetelezem az elfogyasztott italmennyiseg utan hogy ophelie hanyhatott? akaar a szorakozohely illemhelyen?