fácán5 Creative Commons License 2009.03.01 0 0 2157
Tudod az a gond, hogy én baromira utálom az olyan negatív kritikát, ami a rosszindulaton alapszik.Az totál rendben van, ha valaki egy olyan negatív kritikával illet bennünket, ami szakmailag megalapozott.Ha egy olyan negatív ítéletet tartalmazó cikket írnak rólunk, amiben konkrét, szakmai szempontok szerint véleményeznek bennünket, azt legalább akkora figyelemmel és elfogadással olvasom végig vagy 20-szor, mint a dícsérő lemezismertetőket.Az ilyen korrekt kritikákat mi megfontoljuk, átbeszéljük és tanulunk belőle minden rosszérzés nélkül.
De ez az alapvetően negatív hozzáállásban írt cikk!Szóval az ilyen fércmunka minősíthetetlen!Ezért érdemes szarrá zenélni magunkat.Öklendezve, hányingerrel küszködve,csillagokat látva jövünk le a színpadról a koncertek során, olyan intenzitással próbáljuk átadni az érzéseinket a hallgatóságnak.Aztán meg jön egy ilyen rosszindulatú, direkt baszogatós kritika.Ezért tart ott a magyar zenei élet, ahol tart vagy inkább vegetál.Szerintem ez az arc kb egyszer sem hallgatta végig a lemezt.Kicsit beletekert mindegyikbe, aztán ennyi.Ennyi erővel a szomszéd tehenére adhatok ruhákat és beküldhetem lemezkritikákat írni valamelyik újsághoz.
Legutoljára ilyen mentalitással a bass fanclub-os idióta hozzászólásokat gyártó Sz.B. nevű srácnál láttam.Komolyan mondom az ilyen internet fröcsögményeket én egy személyes találkozó keretében elvégzett nyakleves szintjén tudom csak tolerálni és ezt bármikor fenntartom az érintettekkel szemben!Lehet, hogy túlzottan védem a zenekaromat vagy túlreagálom a dolgokat, de nem azért szoptam a faszt 12évig a méltatlanul leszart undergroundban, hogy egy tróger legyintéssel le lehessen szarni három év kemény munkáját.A építő jellegű szubjektív vélemény az egy dolog és tiszteletben tartandó, az agyatlan fikázódás meg egy másik.

6622 Nagymágocs
Szendrei Ignác utca 24.

Ide lehet jönni számonkérni tőlem ezt az írást.

Peralta Miguel