Hesperos Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7377
Itt már mind elolvadt... Összeeszkábáltam a fóliasátorba a palántáknak egy kicsi fóliasátrat, amiben kinn hagyhatom őket éjjelre is. Majd teszek be róla képet. 3 mécses fűt benne, de elég is... A nagy sátorban ott az elektromos melegítő, 5 fokra van állítva és van is 5 fok... De nem is megy, mert kinn is van 5 fok. Most már jó idő lesz. Megcsináltam ma az urobkatámot, holnap hozok rá uborkahálót és akkor kész lesz az is. Kitűzdeltem 60 zellerpalántát is, és idebenn végre elkezdtek kikelni a paradicsomok. Már azt hittem ki sem kelnek. Holnap vagy holnapután vetek paprikát ide az ablakba, kinn meg zöldséget és borsót meg mostmár tényleg eldugdosom a hagymát is. Kaptam ma salátapalántákat, még ősszel vetette akitől kaptam, szép nagyok, elültettem őket a nagy fóliában. Hoztam haza palántaföldet, egy ismerősömnek volt otthon ilyen paprikaföldje, ahhoz kevertünk kis tőzeget, perlitet meg homokot és némi virágföldet. Van belőle egy zsáknyim, kíváncsi leszek milyen lesz. Ő azt mondta neki jó szokott lenni.

Előzmény: il1321 (7375)