petrvs Creative Commons License 2009.02.28 0 0 3177

Aha, szóval kezdetektől villogott, nem Te állítottál bármit is! Akkor mondom, mit tudtam meg a szerviztől, amikor rákérdeztem, hogy hogyan is 0,00 km-es a kocsim, amit nyilván nem a levegőbe emelve mozgatnak. Szóval azt mondták, hogy az óra által mutatott érték átadás előtt nullázható, amíg a kocsi nem tesz meg 200 km-t. Eddig villogva mutatja a futásteljesítményt, ha megvan  200 abbahagyja a villogást, és (hivatalos módon és eszközökkel) nem lehet többé nullázni. A kocsimat 0 km-es óraállással vettem át, de amikor rákérdeztem, megnézték a motorvezérlő chip memóriájában az addigi km-ek számát, ugyanis az az adat törölhetetlen.Tehát még vagy 150 km, és nem idegesít tovább Téged sem!

Közben, bibí :-) "lecserélődött" az olajam! Hát, nem egy leányálom ez a T-Jeten :-(((

Ha a szerviz kiszámláz rá 2 órát, szavunk nem lehet...kell hozzá 2,6, tehát 3 l Selenia K Pure Energy 5-W40 oil, egy szűrőbetét+tömítőgyűrű, meg 28-as dugókulcsfej, meg 6-os Torx, meg nem árt egy akna, vagy emelő, hogy a speciálisabbakat említsem...de készen van! :-)

Előzmény: meszizs (3170)