Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2009.02.28 0 0 1717
"az nem derült ki belőle a számomra, hogy benne van-e a Liliomdomb tulajdonában levő kb. 20 el nem adott és vélhetőleg egy csomó még át nem adott lakás közös költsége"

No igen, ezen már én is morfondíroztam. Azok a lakások, amik még nincsenek eladva, valamint azok, amiket még nem adott át a Liliomdomb, az a Liliomdomb költsége, de ők vajon fizetnek?

"az a föltételezésed azonban az egyik korábbi hozzászólásodban, hogy akik most fizetnek, meg itt érvelnek amellett, hogy márpedig illik fizetni, később majd a legnagyobb nemfizetők lesznek, kicsit meredek, ilyen alapon azzal is megvádolhattad volna őket, hogy esetleg tíz-húsz év múlva bankot fognak rabolni"

No, pont nem ezt írtam. Azt írtam, hogy ilyen tisztázatlan jogi körülmények között nem csoda, hogy mi vagy mások nem fizetnek, de ebből nem vonnék le messzemenő következtetést a "fizetési morálunkról". Ha rendeződnek a dolgok, akkor nézzük meg, ki hogy fizeti a közös költséget, és abból vonjunk le következtetést. Ennyi volt a hozzászólás értelme.
Előzmény: lehcsi (1716)