ZsuR Creative Commons License 2009.02.28 0 0 157
Hasonlo az ara itt is... amit ide betettem azzal valami rossz van, mert 5 dollar egy negyzetlab, es annyit meg adnek is erte - bar nem akartam 3 folott kiadni - de ismerve az uvegcsempe arakat... megerne.

Utana kellene jarnom a csempeknek, mibol mennyit, honnan es akar meg is venni - aztan majd csinaljuk a tobbit ha eleg erosek vagyunk hozza.

Azt hiszem a garazst kellene elkezdeni kiramolni, hogy ha kezdjuk veszegetni a hozzavalokat, tudjuk tartolni valahol serules nelkul.

Nekem is a kek es a zold az elkepzeles, lehet nem fo szinkent, de valahogy kell.
Megkapott egy-ket kep szinosszeallitasa, es azt hiszem azt fogom kovetni, mert eddig az volt a legjobb hatassal ram.

Van egy kek is - no meg egyik sem egy "solid" szin, mindegyik tobb arnyalatu megoldas.

A sargaba jonne a rozsda szinu csempe, feher kad-mosdo-WC, es a falak lennenek a zoldes-kekes szin.

A rozsaszinbe jonne a zoldes csempe, a slate zoldes-szurkes-rozsdas arnyalattal, es a fal feher lenne vagy nagyon nagyon nagyon halvany zoldes-szurkes-kek (a feher festekbe csak egy kicsi szint tenni, es akkor jobban megy ahhoz az arnyalathoz).

Tervek... nem tudom, mi lesz belole iden, de valamit el kell kezdeni a furdoszobakkal, ha meg ebben az evtizedben be akarjuk fejezni amit elkezdtunk! 2000-2002 korul estunk neki a haznak... azt hiszem...
Előzmény: nettomazsola (156)