Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.28 0 0 2536
Végigrágtam magam a cikken :)))
Huh!
Előszöris, én konkrétabb dolgokra figyeltem fel, nem arra az általános (nehezen átlátható) következtetésre, amit te itt levontál.
Sőt kimondottan zavart, hogy maga a cikk néhol még konkrétabban fogalmazott, mint pl. én azt elvártam volna (gondolok itt pl. MOL hasonlatra)

>>>>Az állami szabályozás túlzott kiterjedése, a meglevő szabályok értelmetlensége és áttekinthetetlensége legalább akkora probléma, mint a közpénzügyi rendetlenség.

Az adózás után a vállalkozások adminisztrációs terheit értékelik a legdrámaibbnak. Igaz, mint már említettem, és a kormányzattól halljuk is: könnyebben lehet vállalatot alapítani.>>>>

Számomra ez és még néhány ehhez hasonló gondolat volt érdekes.
Inkább ezekhez a konkrét dolgokhoz tudnék hozzászólni...

Egy-egy felmérés mindig 'hülye' kérdésekből áll, és nem biztos, hogy reális, valós véleményt tükröz, sőt sokszor már maga a feltett kérdés is torzít, "csúsztat".
[hát épp most nem találok példát :(]

Úgyhogy ezzel kapcsolatban sokban igazad van, viszont szerintem egyszerűen lehetetlen lenne szabad válaszokból kiszűrni/létrehozni egy statisztikát.

Mindamellett jó statisztika eléréséhez, jó kérdésfeltevésekre is van szükség!!!!!

Előzmény: tnsnames.ora (2535)