Scavolas Creative Commons License 2009.02.27 0 0 7761
Ne már, nem mondtam, hogy O. kém lett volna, csak azt, hogy létezhet az E mögött egy olyan hálózat, amelyik be tud indulni egy ilyen esetben.
A bulizás, dugás, barátkozás más nemzetek fiaival lányaival szerinted nem tipikusan olyan környezet, amelybe beágyazottan simán müködik az információgyűjtés? Tudod, hogyan müködik pl. a beszervezés? Hmm?
De mondom, én csak azt próbáltam felvázolni, hogy duplán-triplán biztos vagyok benne, hogy mire a magyar hatóságok egyáltalán kiléptek 9-kén a magyar nyilvánosság elé, addigra a franciák már bőven nyomoztak és talán lépéselőnyben is voltak, mert a bizonyítékok egy része a kezükben lehetett, a lány lakását és laptopját már átnézhették, stb. Igen rossz lehet olyan ügyben nyomozni, amiben egy másik ország biztonsági szolgálatai 2 nap előnyben vannak, a saját országodban, a saját hatósági körzetedben. Szerintem egy picit ilyen nézőszöge is van ennek a dolognak, csak ennyi lett volna a mondanivalóm ezzel kapcsolatban.

Közben visszapörgettem magamban a dolgokat, 11-én beszéltem a francia konzullal.
Előzmény: alfredoo (7759)