Szia!
"Azt hiszem, hogy a kollégák majd rá döbiznek arra,hogy utasítás ellen dolgoznak, csak baleset ne legyen mert akkor nagy gáz lészen."
-igen ezen már én sokat filóztam az E1-es utasítás 7.3.1. pontját olvasgatva... és arra jutottam, hogy lehet holnap "lesz egy kis problémám" és meg lehet oldani minden galiba nélkül.
-én amióta létezem csak vasút, mozdony, szili stb.... már rég nyugdíjba ment kollégák kik így utálták úgy utálták pedig imádták... No persze, gondoltam én, sosem imádta mert amit imádok s élvezetből csinálok nem lehet megutálni.
Tévedtem, nagyot tévedtem és pont eme dolgok miatt amit írtál s az egymásnak való ugrás olyan dolgok miatt ami le van írva.
Azzal a ténnyel -remélem- minden kolléga tisztában van, hogy mit vállal (t) s hogyan ugrik bele bizonyos szituációkba. De amíg 10-15 kolléga megáll s nem indul el mert nincsenek meg a leírt feltételek addig a többi viszont húzza s nem lehet elérni vele semmit csak problémát magunk számára.
És igen én is csak abban bízom, hogy semmi ne történjen mert a vasút nem fog kihúzni a sza...ból, mert fasza gyerek voltál s elhúztad a vonatot. Inkább még ő nyitja ki neked az utasítást és sorolja a pontokat amiket megszegtél nem kis szankciókat alkalmazva.
Üdvözlettel