Szia!
Teljes mértékben osztom a nézetedet Tisztelt Kollégám viszont az, hogy ilyen helyzetbe kerültek dolgozók, nem ők tehetnek róla. Ugye mint minden adok kapok alapon működik s ez egy teljes körforgást tesz ki, aminek sajnos a 205-ös gépe esett áldozatul. Mint lentebb írtam az 5208-1 et akkor járt ki a 43-1066 Kelenföld irányába a jobb átmenőről. Mivel reggel láttam az IC200-at eme paripával gondoltam, hogy ő jött vissza a 205-el. Igen, nekem is beugrott, hogy még mit keres itt. Tán 100-at késett a Maestral :-))) Oké most már tudom, hogy taxinak van visszatartva.
Tehát azt szerettem volna kihozni, hogy -persze utasítás, előírás, stb- csak egymással próbálunk kiszúrni és semmit nem oldunk meg vele aminek a fentiek csak örülnek. Most hiába osztom a nézetedet, ha esetleg talizunk Fc-ben mikor mész át a 204-ért (ha még van ilyen) és én maradok hoppon, én is keserű szájízzel megyek -amivel tudok- haza x idővel később.
Függetlenül én nem vagyok azon fajta aki most nekiáll fújtatni de mint minden fűtőházban van oly nézetű kolléga aki ezen esetben nem azt a tényt próbálja megérteni, hogy volt s nincs hanem te leszel a hibás mert, mert, mert stb.
Amikor 2004-ben jártunk Kanizsára a 852-8505 el, nem egyszer kerültem olyan helyzetbe Nk kollégákkal, hogy nem elég Hegyeshalom? Őszintén még hova akarunk mi járni s még ennél cifrább beszólogatások a III-as torony környékén. Na persze hiába mondtam, hogy nem én találtam ki de akkor is én voltam a hibás... Amiből persze előbb utóbb csak a sorozatos kellemetlenségek adódnak.
Remélem nem sértettelek meg, nem állt szándékomban. De sajnos amit már nekem is mondtak annó, hogy Pest az Pest... és úgy is az van amit ők akarnak s még az atyaúristent is meg tudják igazolni...
Üdvözlettel