kiskabo Creative Commons License 2009.02.26 0 0 3066
Ha már sztorizunk.......

Mikor a Lineát vettem, én is ugye körbe szaglásztam, mint mindanyiunk. Egy nagyon régi barátom mondta, hogy ő gyerekkori barátságban van az egyik Fiatos márkakereskedővel, és neki felajánlott "önzetlen" segítséget a vásárláshoz. Ez egy baráti gesztus lenne. Az én barátom felhívta telefonon és elmondta, hogy vagyok én, és lehetne-e valamivel olcsóbban, valami trükkel esetleg hozzájutni egy Linea-hoz. Azt mondta semmi akadálya, vár, megbeszéljük. A tárgyalás: csak nekem a közös barát miatt, elenged ebből és ebből az autóból, így-úgy, amúgy, 350000 Ft-ot. de csak a barátság kedvéért. Nagyon megörültem neki. Megegyeztünk, hogy másnap viszem a pénzt, intézzük a papírokat. Reggel mikor indultunk, a nejem megjegyezte, hogy ugorjunk már be ide a másik kereskedésbe is, közel van mind a kettő, nincs 2 km. Nagy meglepetésemre látom, hogy az a színű és felszereltségű autó akció nélkül még 50000 ft-tal olcsóbb volt. Hát ilyen a nagy kereskedői kedvezmény. Mikor elmondtam a barátomnak hogy milyen ajánlatot kaptam, ő is fel volt háborodva. Kicsit hülyének néztek. És én majdnem be is dőltem. Annyira hittem az emberek jó lelkében.
Hát ez a sztorim a kereskedőkről.

Üdv. Kiskabo
Előzmény: meszizs (3060)