"..Dehogy becsülöm. Ki mondta, hogy tudok sakkozni.."
Bocs. Nem a sakkozásra értettem, hanem a "tudományra". Mindegy kié.
"...Nem az. Ha valóban átgondoltad volna amit írsz erre te is rájöhettél volna. A 8400 darab-ból a darab a mértékegység. De a tudatosságot gondolom szerinted sem darabban mérik..."
Próbálj meg egy bizonyos tudatszinttel két létformában létezni. Mindjárt meglesz, hogy darabszámra összejön e.
"..A "tudatlanság, szenvedély, jóság" mértékegységeiről már meg sem merlek kérdezni. Bár a tudatlanság valóban érdekelne! .."
Külön beteszek egy részt a teremtéstörténetből, érdekel, elolvasod. A nyelvezete régies, szokni kell.
"..."kalkuláld ki az általános rezgését" Hz? A kalkuláld ki az nem nevezhető egzakt képletnek. Összeadjam? átlagoljam? vegyem a logaritmusát?..."
A betett részből meg fogod érteni(remélem), hogy miről szól egy-egy lény létenerigájának a meghatározása.
"Lásd ua." He?
Amire írtad, azt olvasd át újra, mert benne van a lényeg.
"..Oxfordban meg olyan mesterek vannak akik az evolúciót nem csak értik, hanem csinálni is tudják. Csak ők publikálnak is. Ja és az Oxfordi mesterek megeszik a te himalájabeli mestereidet reggelire..."
A Himalájában ezt látják....és jókat nevetnek, mikor belátnak az ilyenek elméjébe.:)
"..Ha nem nehéz megtennéd helyettem?.."
Látod ezért nem teszem én sem. Ha ők nem foglalkoznak vele, én minek?