Foeniculum V Creative Commons License 2009.02.23 0 0 2192
Bogányi derekkte kiszúr velem. Másik rész is lefagyott :(

>>>>A népességrobbanással kapcsolatban, amit írsz, azza számomra az a probléma, hogy a gyógyítás magasabb szintre kerülése pont fokozza az szaporodási exponencialitást, közelebb hozza a betonfalat. Pont azon lenne a hangsúly, hogy a betonfal messzebb kerüljön, legalább lélegzetvételnyi eséllyel. Ahogy te is írtad az elöregedés kapcsán.

Leht, nem értelek, de szetintem én is ezt akartam mondani: (leegyszerűsítve:)
a magasabb szintű gyógyítással a halálos betegségek ~megszűnnek, olyanná válnak amivel együtt lehet élni. Azok a megszületett gyerekek, akik meghalnának abban a környezetben, ahova beleszülettek; megmaradnak, viszont egy nagyon alacsony létminimumon tengődnek 'léteznek' (és szaporodnak tovább). Valóban az idősek élete is kinyúlik... [tudom ronda dolog ilyet mondani, de sajnos valahogy így van]
Tehát nő az eltartottak száma az eltartókéhoz viszonyítva....illetve a készletek is nagyobb mértékben fogynak ezáltal...

Nem hiszek atombombában...Viszont lehetséges atomerőmű robbanás [akár 911 szinten is (?)], illetve más "nagy katasztrófa".
Akár egy óriás meteorit...

(orvostudományról-és etikáról pillanatnyilag épp jó példa Olaszország a minap készülékről lekapcsolt nő/hogy érthető legyek: én egyetértettem a lekapcsolással/)

Linkeket köszi, majd megnézem, ha hosszabb időm lesz. Engem a WTC izgat leginkább, mióta hallottam a dologról. Itt pedig állítólag komoly bizonyítékokat mutatnak a szerkezetekről (?!)
Előzmény: tnsnames.ora (2189)