Crvoyager
2009.02.23
|
|
0 0
3700
|
Igen jó választéka van a Fallénak. voltam a karaván kiállításon úgyhogy már megvan a 2009-es katalógusuk. Nem tudom tudod a de a www.kempingvilag.hu az ő képviseletük és a X kerben vannak. ötlet ami nálam bevált. Amerikai autó ABS visszajelzőre egy kis kapcsoló és mutatom neki sajna fékhiba. Úgye nem gondolja hogy elindul az ember egy ekkora puttonnyal 4 gyerekkel. Pestről érkezik a szerelő 1-2 napon belül a komputerrel,hogy kimérje. Majd tudod alkatrész külföldről kb 4-5 nap és hamár nyaralni indultam csak itt megálltam akkor most mi legyen. Na Jó maradjanak. Természetesen mindezt halál nyugodtan kultúráltan stb. Ez egy, ami eddig a legjobban bejött, persze hozzátartozik ha nagyon akar igy is kiszúrhatna velem. Európai kocsinál gázosabb mert azt ugye uton útfélen javitják, de azzal is ellehet húzni. Mások azt csinálják éjszakára arrébb mennek. Szóval kis családommal mi ilyennel nyomulunk,bár az autó egyhónapja nincs meg a lakó meg kb egy hónap és nem lesz meg. vagy megveszik vagy beszámítják. ![](https://img.index.hu/imgfrm/1/3/0/9/THM_0005551309.jpg) |
Előzmény: Törölt nick (3691)
|
|