halkergető Creative Commons License 2009.02.23 0 0 47

Achhhh!

Rákerestem!

2006-os téma, MaNem ujságcikk.

A topiknyitási viszketegségeden kívül van valami más is, ami ennek a témának a friss elővezetését indokolja?

Tudós értelmségből meg van annyi, amennyivel már Dunát lehet rekeszteni. Az egyikük ezt mondja, a másikuk azt.

Olvastam már olyan írástudó véleményét is, aki a falvakban a tradicionáis, hajdanvolt (ma már talán csak a szentendrei skanzenben látható) háromosztatú parasztházak tömeges visszaépítésének forszírozását igényelte, merthogy mennyivel szebbek lennének a falvaink, a jelenlegi mindenféle ütre-főre tervezett építmények ellenében.

Ja, hogy akkor még nem volt pl. fürdőszoba? Ez a tudós urat nem érdekli, fürödjön fadézsában a falusi az udvari eperfa alatt, a lényeg, hogy egyöntetű, és fehérremeszelt legyen az a vidéki település.

Amúgy meg úgy tünik számomra, te már nagyon a guglin nevelkedett nemzedék tagja lehetsz, mert ebben a saját topikodban még egy kerek összetett mondatot nem olvastam tőled, csak kulcsszavak felsorolását.

Nem láthatnánk esetleg egy ötsoros véleményt?

A háromszavasoddal (+névelő) ne fáradj, azt tudom magamtól is: "A kormány mondjon le!"

Nos?      ;-))))

P.s.  Én meg egy emeletes barom vagyok, hogy a számtalanszor tett fogadalmam ellenére sem nézek a lábam elé, és belelépek, mint most is. Mehetek cipőt váltani!    

Előzmény: árpádvér (44)