Achhhh!
Rákerestem!
2006-os téma, MaNem ujságcikk.
A topiknyitási viszketegségeden kívül van valami más is, ami ennek a témának a friss elővezetését indokolja?
Tudós értelmségből meg van annyi, amennyivel már Dunát lehet rekeszteni. Az egyikük ezt mondja, a másikuk azt.
Olvastam már olyan írástudó véleményét is, aki a falvakban a tradicionáis, hajdanvolt (ma már talán csak a szentendrei skanzenben látható) háromosztatú parasztházak tömeges visszaépítésének forszírozását igényelte, merthogy mennyivel szebbek lennének a falvaink, a jelenlegi mindenféle ütre-főre tervezett építmények ellenében.
Ja, hogy akkor még nem volt pl. fürdőszoba? Ez a tudós urat nem érdekli, fürödjön fadézsában a falusi az udvari eperfa alatt, a lényeg, hogy egyöntetű, és fehérremeszelt legyen az a vidéki település.
Amúgy meg úgy tünik számomra, te már nagyon a guglin nevelkedett nemzedék tagja lehetsz, mert ebben a saját topikodban még egy kerek összetett mondatot nem olvastam tőled, csak kulcsszavak felsorolását.
Nem láthatnánk esetleg egy ötsoros véleményt?
A háromszavasoddal (+névelő) ne fáradj, azt tudom magamtól is: "A kormány mondjon le!"
Nos? ;-))))
P.s. Én meg egy emeletes barom vagyok, hogy a számtalanszor tett fogadalmam ellenére sem nézek a lábam elé, és belelépek, mint most is. Mehetek cipőt váltani!