Crvoyager Creative Commons License 2009.02.22 0 0 3678
Szóval a dunamentét mostanában inkább csak a dunakanyar visegrád, Pilismarót és Esztergom búbánatvölgy valamint az ipolyt jártam, járom kb 15 éve szigorúan vadkempingben talán kivéve Pilismarótot, ahol van egy kempingező hely árammal helypénzzel wc, tusoló cseho komforttal. Modjuk ide szezon elején szoktunk mintegy idény nyitóként lemenni, mert akkor még fizetni nem kell.

Tavalytól gyakorlatilag havi 1-1.5 hetet a búbánat völgynél lévő Csenkei ut dunai végére járok. Itt nagyon alacsony és sekély a viz, szinte sodrásmentes úgyhogy az aprólékok 3 és 5 évesek is vigan fűrödnek benne. Legfőképp az szükitette be mozgáskörzetemet, hogy a kéttengelyes lakót nem könnyű a fák közé berakni meghát hosszú és több előző helyen egyszerűen odaveri a rudat vagy a seggét.

Lopás soha nem volt bár alapvető szabályokat betartok, mert este összepakolok és van egy ilyen elemes kis mozgásérzékelős riasztóm amit az elősátorba teszek és vinnyog ha esetleg betévedne valaki. Néha kutyát is viszek igy az elrettentő.

Magyarországon parkolóztam a Balatonon, Miskolc Tapolcán Csepkö barlangnál illetve mi is járunk egy két MCCC találkozóra és termálba Hódmezővásárhely Hajdúböszörmény Pápa Cegléd, de sehol nem volt rossz tapasztalatom.

Külföldön csöveztem Szlovéniában, horvátországban és Olaszországban. Az Olasz volt a legrosszabb, ott délről érkezettek laknak a parkolóban és direkt a külföldiekre mennek. Nekem a parkolóban nem de a parti parkolóban a kocsit kétszer törték fel egy gübbedt mobilom bánja.
A parkolóban csak a magára hagyott kamiont törték fel, de azt kipakolták.

Szóval néhány dunai kép a csend a nyugodság és a természet, kell ennél több a tunyuláshoz:
Előzmény: Törölt nick (3674)