Szóval hogy bővitsem ismeretanyagodat és nem a hozzáértésedet kérdőjelezem meg. De ha érdekel a téma márpedig ha szakértő vagy kell hogy érdekeljen ez egy amerikai betőrő módszere volt, amit ilyen olyan okból nyilvánossá tett.
a lényege kétfelé kell bontani:
-minden zárhoz lehet késziteni egy master kulcsot az úgy néz ki hogy minden foga, furata egyforma magas, mély. Ehhez a mi emberünk sem tett mást csak vett egy zárat, az alapján és egy holland lapon lévő instrukciók alapján megcsinálta a master kulcsot.
-ahány tipusú zárat vesz annyi féle master kulcsot tud magának csinálni. Onnantól amig az a kulcs el nem törik kopik az összes olyan márkájú zárat nyitni tudja fogja.
-A másik akik alkalmazzák (zsiványok) némi kocogtatás és a zárban lévő lamellák összeugranak és ezáltal nyitható lesz a zár. na ezt a részt tudtam még én is 15-20 másodperc alatt megcsinálni. különbség aki ezt mutatta lakatos vénával van megáldva ezért Ő legyártotta a kulcsot magának és sajna időnként alkalmazza is.
A különbség Mo-n ezen vitatkozunk hogy lehetetlen. pl orosz rendőrségnél oktatást tartottak belőle, hogy ha zsaru olyan kulcsot talál a gyanusítottnál, amelyiknek minden foga egyforma az a behatoláshoz használt eszköz.
ha valóban az vagy akinek diplomáztad magad keress meg emilben, mert nem akarom még én is tanitani a tolvajokat. Ha megcsinálja neked a szűz zárnyitást lemondok a hősök teréről, de egy sörre meghívsz.