Te egy kicsit máshol élsz, nem magyarisztánban.
Itt akkor lesz majd csak demokrácia, ha elötte a parlament 365 tagját a tanácsadóikkal + a jogászok és ügyvédek kiséretében együtt felsorakoztatják szépen libasorban a duna parton és egyesével tarkónlövik őket. Nehogy azt hidd, hogy a fityisz különb párt mint a többi, az is ugyanolyan tolvaj banda mint a másik meg a harmadik meg az akárhanyadik.
Ott van a baj, hogy a rendszerválltásnál még sok jószéndékú ember került be a parlamentbe, de menet közben elkurvultak amikor a hatalom és a pénz ízét megérezték. Ezeket az embereket (bocsánat ezeket nem lehet embereknek hívni csak patkányoknak) véglegesen likvidálni kellene. A jogászok, és ügyvédek meg nekik aszisztáltak, ők alkották meg a sok idióta törvény megfogalmazását úgy, hogy minnél több kiskaput hagyjanak a politikusok lopásaihoz, a többi törvény meg keresztbeveri egymást, egymásnak ellentmondó törvényeket alkottak meg, amit aztán a patkányok hangos tapsolással elfogadtak. A fityisz is tapsolt amikor megszavazták a képviselők költségelszámolásának új módiját. A többi is.
Az egész probléma abból indult ki, hogy a rendszerválltásnál nem folyt vér az országban aminek akkoriban én is mint mindenki más is nagyon örült, hogy milyen normálisan meg lehet ezt oldani. Azóta beláttam, hogy tévedtem, akkoriban ki kellett volna végezni pár ezer embert, akkor nem lenne most ennyire korrupt a politikai elit.
Csakemlékezzetek vissza mi volt a legelső törvény a rendszerválltásnál az akkori képviselők. Nem emlékeztek? Akkor elmondom. A legelső trövény amit létrehoztak az az országgyűlési képviselők mentelmi jogáról szólt. Már akkor fel kellett volna ordítania a népnek, hogy mi nem ezt akartuk. Ezzel a törvénnyel ugyanis szépen megalapozták a politikai alit rétegnek a lehetőséget, hogy lopjon csaljon, hazudjon.
Ha ez a patkány banda likvidálva lenne, akkor lehetne új parlamentet létrehozni, de az már demokráciáról szólna. Akkor már nem mernének korumpálódni, lopni hazudni, mert félnének, hogy ők is a dunaparton végeznék. Amíg ez meg nem történik addik te ne számítst semmi jóra egyik párttól sem, a fidesztől sem, mert azis közétartozik ennek a patkány bandának.