fekvőrendőr Creative Commons License 2009.02.20 0 0 3607
Teljesen egyetértek, kivéve a szuperász tolvajdologgal. Ezek kivétel nélkül mind kamuk, az újságírók találják ki úgy, hogy hallják valakinek a szövegét, és ezt adják a szuper bűnöző szájába. Ezeknek ujságíró még a közelükben sem volt, de a legtöbbnek rendőr sem.

Vagy tíz éve a Kék fényben egy lesittelt barom azt mondta, hogy minden zárat ki tud nyitni. Én olyan területen dolgoztam akkor, hogy ennek a zöngéi is nálunk csapódtak le. Mindenki majrézott, az öregasszonyok hordákba verődve nemtek a Yardra sírni, hogy már mindennek vége, hiszen a TV is megmondta...
Felvettem a sajtósokon keresztül a kapcsolatot Juszt úrral és kértem, hogy csináljon egy riportot, lemegyek a Csillagba, viszek nem mis túlbonyolult zárakat, és kifejezetten zár nyitására készült profi eszközöket, aztán lássuk mit tud az ürge.
Úgy nézett ki, hogy lesz riport, aztán J. úr jelezte, hogy az ürge nem vállalja. Mondtam, hogy nagyszerű, ezt kérem főműsoridőben az adásban két mondatban közölni. Erre azóta sem került sor.

A másik. Biztos hallottatok a zár "savazással" nyitásáról. Ez is egy őrült feltaláló önmenedzselése során került a köztudatba a TV-n keresztül, és azóta nem lehet kiirtani. Ha bementek a zárboltba adnak nektek saválló betétet, de csak Magyarországon. Érdemes rákeresni,hogy magyar honlapon találsz "savazás ellen védett" betétet, és az egész világon sehol máshol. Szóval a bűnügyi tudósításokat hatalmas fenntartással kell kezeni!
Előzmény: GPS (3603)