GPS Creative Commons License 2009.02.20 0 0 3603

Én aztán tényleg nem vagyok paranojás - de cseppet sem ámulnék a csodálkozástól, ha egyszer a 100 éves bódémat nem találnám a helyén.

Sőt, meg is érdemelném - mert a mai napig a kisújamat sem mozdítottam a védelmére. Egy vonóhorog kell - és már vihetik is.

Az ilyen beszélgetéseknek egyébként az szokott véget vetni - hogy mindig van valaki, aki azt mondja, hogy "bármit is kitalál az ember...úgyis szart ér, mert létezik valahol-valaki, aki azt is fel tudja törni"

Csakhogy a nulla védelmü kérót nem az a "valaki" fogja speciális tudással és eszközökkel feltörni - hanem az első, arra-tévedő, tanulatlan kistolvaj. Nulla védelemmel - ez neki se jelent problémát.

Egy titkos-interjúban egy ász-autotolvaj banda tagja azt nyilatkozta, hogy sokkal kisebb gond és idő nekik egy speciális, ugrókódos szuper-verda elkötése - ment egy sima, rejtett gyújtáskapcsolós régi skodájé.

Értsd: sokkal macerásabb azt megkeresni, vagy átkötni - mint elegánsan, laptopról, 20 méterről, hekkelt kóddal nyitni a gépcsodát.

Ugyanígy nagyon megnézném én, hogy egy olyan "kisiparos-forgópalástú-uvegkeményre edzett-trükkös csavart" - mégis mennyi idő alatt (és főleg mennyi zajjal) nyitja ki a "nagytudású" tolvaj - az összes tudásával együtt?
.
Előzmény: Gruau (3602)