Pistons
2009.02.19
|
|
0 0
8470
|
Viszont akkor itt már megbukik mint edző - legalábbis nálam - hogy hogy nincs képben a játékosait illetően, hogy ki milyen állapotban van?!Akkor mit keres ott mint edző?Az első dolog, hogy felmérem a játékosaimat ha egy új klubhoz megyek... Nah igen, 3 meccs után - pláne ha az vereség - kicsit variálom a kezdőötöst, plusz megértem, hogy nincs sok játékosotok, de nem hiszem el, hogy ne tudná rotálni az embereket. Igen Dávid lehet, hogy hullámzó, de az utóbbi meccseket figyelembe véve, jobb mint a posztjaim számításba vett playerek. Ilyen helyzetben, ahogy a fentiekben már írtam, bátran lehetne próbálkozni, baj nem lehet belőle. Nem nagyon láttam figuratív játékot nálatok (az univernél sem), és itthon ordibáltam, h kérjen időt, mert rossz volt nézni már hogyan "szenvedtek" a pályán. Persze, tavaly naggyá tették Krivit Körmenden, idén meg... Nah igen, és anyagiakban nem lett volna - ha már mindegy mindegy alapon van pár ember - utolsó, ha házon belül oldjátok meg az edzőkérdést?Sajnálom a Kaposvárt, látva, hogy megy szét a kosárlabda egy olyan városban ahol szeretik az emberek. |
Előzmény: Simi23 (8466)
|
|