Szerintem nem kéne a szarkenegetést nyomni...
Egyrészt csak az agyilag teljesen nyominger és Rárónál is szemellenzősebbek (az itt fórumozók természetesen nem kiviételek) gondolják, hogy csak a baloldal "nyúlt" (pályázott). Persze, nem csak az mondja, aki gondolja, hanem az is, akit megfizetnek érte. A Hír TV pl. nem gondolhatja komolyan, hogy az Orbán-kormány minisztere volt Gyurcsány, vagy hogy a Fidesz saját csatornáin egyedül pénzelte a Fidelitast és szatellitjeit. Vagy ha igen, akkor még rosszabb, mert ők vajon honnan nyúlták a pénzt? (Bocs, a fehérkesztyűs grál-lovag úriembereket, akik sohasem hazudnak, nem akarom vádolni...)
Másrészt, nekem elegem van abból, hogy "nem csak én lopok, te is loptál". Most nem élezni kéne a feszültségeket, hanem tompítani. És ebben ideje volna a baloldalnak visszatérni ahhoz a példamutató konszenzuskereső magatartásához, amiben a Fidesztől pozitívan meg tudja magát külömböztetni - az én szememben.
Előbb oz országot kéne rendbehozni, aztán az összes politikust bezárni egy bazinagy ketrecbe, jatagánt, boxert meg korbácsot adni a kezükbe, és kívülről némi koktélok szürcsölése közepette elnézni, hogy hogyan nyírják ki egymást. Sőt, még lelkes közönségük is lenne.
Csak könyörgöm, végre ne róluk vegyünk példát, ne az ő személyes, tyúkszaros harcaikat vívjuk, mint sajátunkat!