Sziasztok,
Új vagyok itt, szeretnék segítséget kérni tőletek. Egy hónapja van egy e34 525tds-em.
Ma egyszercsak megállt. Reggel mentem vele kb. 10 km-t, majd egy félórára leálltam. Ezután kissé nehezen indult be (kb. 5 másodpercig tekert), de beindult, nem volt gond. Még kb. 5 percet mehettem vele, mikor az egyik zebránál - hogy átengedjek egy gyalogost - fékeztem és kinyomtam a kuplungot, és leállt a motor. Megpróbáltam újból indítani, tekert-tekert, majd mikor lenyomtam a gázpedált, be is indult. Ha kétezer-párszáz fölött tartottam a fordulatot, akkor nem is állt le. De ha levettem a gázról a lában, rögtön lefulladt. Beálltam vele egy parkolóba, este visszamegyek, hátha lenne valakinek egy tippe.
Ami még fontos lehet: Melegen kissé egyenletlen néha az alapjárat, majd adagolós lesz, gondoltam. De az adagoló, ha jól tudom egyszer csak behal, nem indulgat még gázadásra sem. Az akksi bika, új 100Ah-s, azzal gond nem lehet.
Még esetleg arra gondoltam, hogy elromlott a benzinszintmérő, és kifogyott a gázolaj (a tartaléklámpa még nem égett, de tény, hogy 10 liternél sehogy se lehet benne több). Vagy esetleg AC pumpa? Volt már valakinek hasonló esete?