istenics Creative Commons License 2009.02.16 0 0 1096
Amikor építkeztem én is sok dolgot olcsón csináltam meg.
OFF Például a tetőm cakli-pakli 250 e Ft volt, és csak a cserepet kellett felhordanom a megállapodás szerint. ON

Tehát lehet spórolni, DE én ezen nem merek és nem tudok. Sajnos nincs műszaki érzékem sem tapasztalatom e téren. Kis gyerek voltam amikor anyámék szénnel fűtöttek, de szenvedtek és jégverem volt reggelre, s összevetve, gázzal olcsóbb, mint szénnel, mert bizony 100-120 mázsa elhuppant.

A lényeg: nincs keringetőm, ingyen sem kaptam. Szerintem is kicsi a 22/50

Ajándékba se kapok semmit, próbáltam a legjobb minőségű cuccokat választani, amire több év garit vállalnak. /Vettem kínai csaptelepet 2 hónapra, 3000 Ft, most 15000 Ft-os van, évek óta/

Én, mint írtam automata rendszert szeretnék. Ha lusta vagyok és nem rakok a tűzre, akkor is meleg legyen, és ne kelljen semmit kapcsolgatni.
A rézcső elég drága az igaz, de sajnos le kell nyelnem. Elég messze lesz az ATMOS a mostani gázkazántól, ami alatt található a radiátorok elosztója.

Jól írod: érdekelt a szerelő hogy jól csinálja. Én nem érek rá javítgatni a rendszerem, meg bevallom laikus is vagyok. Tehát fizetek kicsit többet, de cserébe azt kérem, amit elvárok.
Azért vagyok ezen a fórumon, hogy megfelelő szakit találjak, a Ti ajánlásotok alapján, illetve tanulhassak, hogy egy adott szaki ne vágjon át.

Tényleg örülnék, ha 700-ból kihoznád, mert akkor csinálhatnád az enyémet is, persze jó pénzért :-))
Előzmény: spucc (1092)