Nekem eddig mindenki azt mondta ( a hozzászólások stilusa alabján habzó szájjal ) hogy akinek brutto 350-390 a fizetése ( nálam bejátszik túlóra is, ezért nem tudom pontosan megmondani ) az verje a seggét a földhöz, mert milyen jó neki.
Viszont ha nem kapok BKV bérletet meg kajajegyet az nagyon keserves lesz. Találtam egy hentest a piacon, akinél tudok melegétel utalványra húst venni. Nem dolgozom messze, esetleg járhatnék biciklivel is, de az a 12 ezer kajajegy baromira hiányozna :-( A beiskolázási támogatás az esetleges, de ha azt számolom, hogy a gyerekeim nőnek és egyre többet esznek , a BKV folyton emeli az árait, a gimnáziumban közölték, hogy a középiskolákat a főváros tartja fennt és eztán nem ad támogatást eseti kiadásokra mint az énakkar, szakköröket, korrepetálást tartó tanár óradija stb és eztán ezt is mi szülők dobjuk össze.... tehát egyre drágább minden, a jövdelemem meg egyre kevesebb + el kell viselnem Gyurcsányt , ahogy elmagyarázza , hogy mostantól áldozatokat kell hoznom.
Miért, eddig mi a faxot csináltunk ? Nem ezt tettük? Évek óta mást se tesz az órszág nagyja, mint áldozatokat hoz.
Kivéve országunk nagyjait pl Szilvásy Györgyöt akinek kedves feleségével még gazdasági válság közepette is van pénze 4 hetes Thai-földi luxusnyaralásra.