Törölt nick
2009.02.15
|
|
0 0
3405
|
Na ez király!kb.x évvel ezelőtt én is hasonlóképpen jártam a révfülöpi strand előtti parkolóban.Minden nap ott voltunk tehát a parkolóőr naponta láthatott bennünket.Levittük tetőn felfújva a gumicsoneszt,de mivel már nem volt hely a kerítéshez közel(ahol belül tanyát vertünk),ott álltam meg ahol még lehetett.A strandra épeszű ember nem viszi be a buxáját így hát én sem,és betettem az ülés alá.Aztán este amikor kimentünk,ha én vagyok a sofőr rá sem jövök a bajra csak akkor ,ha majd legközelebb én fizetek valahol!Csakhogy a jobb 1 felől amikor nyitottam az ajtót kicsit fura volt a zár alatti lemez!!Azonnal benyúltam az ülés alá és már tudtam is,hogy ,,vendégünk" volt!Brifko üres!Még szerencse,hogy nem volt benne nagy összeg.Aztán rájöttem,hogy úgy nyitotta ki az ajtót,hogy a zárba beletett valami kulcshoz hasonló lemezt és a zárat meghúzta felfelé.A lemez meg annyit húzott,hogy a rugó ami azt a gombot tartja ami kívülről is látszik minden autóban kinyitotta a zárat.(nem riasztós autóról van szó)Tehát sérülés nélkül kinyitotta az autómat és még vissza is zárta!!!(milyen rendes)Az enyémen kívül még kb.8-10 autós így járt márkától függetlenül! |
Előzmény: snbohóc (3401)
|
|