"Eredményes" napom volt, bár olyan ez mint a rák; minél többet elvégzek, annál több keletkezik még.
Vetettem az üvegházba tépö- és korai salátát, meg kísérletképpen háromféle lejárt retket, amik nagyon jófajta magok, és sajnáltam volna úgy kidobni, hogy legalább meg ne próbáljam. Az a baj, hogy az üvegház összel nem lett fölásva, mert mindenféle félig-meddig fagytürö növényeket teleltettem ott cserepestül beásva. Most meg már elvetettem ezeket, és ahogy én a fejlödési tempónkat ismerem, legalább május lesz, mire ezek lekerülnek, úgyhogy most se lesz fölásva. A barázdát ahogy húztam, kevertem bele egy kis marhatrágyát, majd ha palántázok, mindegyik növény alá külön teszek.
Kevertem földet virágföldböl, homokból, perlitböl meg egy kis maradék kókuszrostból, de nem sütöttem meg, hanem megöntöztem Dithane-nal.
Megcsináltam a próbacsíráztatást kb. 10 féle maggal konyhai papíron fedeles tortadobozban.
Vetettem ilyen fedeles átlátszó müanyag dobozba, amiben a szölöt árulják egy-egy csomag porcsinrózsát, óriásvirágú petuniát és csüngö lobéliát.
Joghurtospoharakba vetettem 8x2 tö paprikát, ugyanannyi korai karalábét, 4x2 tö padlizsánt és ugyanennyi hibrid lugasparadicsomot. 1 pohár zellert (szárzellernek elég ennyi, gumója meg úgyse lesz), 8-8- pohárral a háromféle basilicumból (ezt nem eszem mind meg, de nagyon keresik a piacon, ahová néha kimegyek.)Ekkor elfogyott a föld és közben beesteledett. Kevertem új földet, de most kókusz helyett egy kevés tözeg van benne. Most nincs kedvem folytatni, meg különben is nagyon hideg a föld, mert azt kint tartom az udvari kamrában.